Dream Webdesign va poate oferi o gama larga de servicii suplimentare personalizate ce pot fi accesate dupa finalizarea si predarea unui site web. Printre acestea se numara:

Optimizare SEO off-page

Optimizarea SEO off-page sau link building-ul presupune crearea de linkuri externe catre site si se pot realiza prin: inscriere in directoare web, comentarii pe bloguri, distribuirea pe bloguri si site-uri specializate a unor articole cu linkuri contextuale catre site-ul dvs, profile pe forumuri, etc.

Acest serviciu este oferit doar clientilor pentru care am dezvoltat site-uri web si pentru care ne-am ocupat de optimizarea SEO on-page fiind realizat de freelanceri cu care colaboreaza agentia noastra.

Administrare si Mentenanta site web

Daca va este greu sa interveniti in panoul de administrare pentru modificari asupra site-ului, noi ne putem ocupa de aceste sarcini. In functie de dorintele dvs. si volumul de munca necesar pe o perioada de 30 de zile, putem sa va oferim abonamente lunare sau interventii unice care sa cuprinda: actualizari ale platformei si extensiilor folosite, verificarea logurilor de erori, modificari/adaugari de continut (texte si imagini), etc.

Daca spre exemplu aveti saptamanal de adaugat continut (texte sau imagini), atunci un abonament lunar este potrivit. Daca insa nu aveti deocamdata nevoie de interventii dar credeti ca pe viitor ar putea apare ceva, este mai avantajos pentru dvs. sa ne contactati atunci cand este nevoie, sa stabiliti sarcinile care trebui realizate si noi sa ne ocupam de ele.

Modificari asupra site-ului web

Doriti sectiuni suplimentare in site sau modificari ale designului web? Doriti inlocuirea unor elemente de pe paginile site-ului? Ne putem ocupa de ele ca si cum acestea ar fi un proiect nou. In acest caz nu este vorba nici de un redesign al site-ului dar nici de administrarea lui, intrucat tema generala se pastreaza insa structura sau elementele de pe pagini se pot modifica.

Orice interventie asupra site-ului se poate realiza cu usurinta intrucat, fiind dezvoltatorii lui, ii cunoastem structura, functiile si elementele componente.

Cursuri de administrare Joomla sau WordPress

Dupa finalizarea unui site web, fiecare client este interesat sa afle cum poate lucra cu panoul de administrare al platformei CMS Joomla sau WordPress pentru a modifica paginile web ale site-ului. La prima vedere un astfel de panou poate fi dificil, cu atat mai mult cu cat Dream Webdesign recomanda sa nu accesati anumite portiuni fara a sti exact ceea ce faceti.
Spre deosebire de alte agentii de web design, noi lasam drepturi depline de acces la panou beneficiarilor, iar anumite sectiuni cer cunostinte minime de HTML, PHP si JavaScript. Simpla accesare a unor module (spre exemplu) cu un editor activat, poate distruge codurile inserate in acestea, facand imposibila revenirea sau functionarea normala a site-ului.

Cursurile pe care le oferim pot fi online sau offline. Un curs online presupune ca dvs. sa primiti prin e-mail anumite tutoriale sub forma de text sau videoclipuri, iar dupa consultarea lor vi se va oferi asistenta online via messenger sau telefonic. Un curs offline presupune deplasarea unei persoane din cadrul Dream Webdesign la sediul firmei dvs, unde sub forma unor prelegeri, va sustine cursul de administrare uneia sau mai multor persoane. In acest caz exista anumite cerinte din partea noastra, in functie de durata cursului si numarul de participanti, cum ar fi spatiul necesar desfasurarii activitatii sau necesitatea ca fiecare cursant sa detina un calculator/laptop conectat la internet.