Politica de confidențialitate si prelucrare a datelor personale

Cine suntem noi?

Dream Webdesign este o agenție de web design din Pitești ce operează prin intermediul întreprinderii individuale Negoiță A. Marius, CUI 33781668, R.C. F3/1149/2014, telefon contact 0759.076.770, e-mail contact office@dream-webdesign.ro

Ce date personale colectăm, de ce le colectăm și cât timp le păstrăm?

Newsletter

Când vizitatorii optează pentru abonarea la newsletter, solicităm un nume și o adresă de e-mail, date pe care le folosim pentru a livra mesaje promotionale sau alerte de securitate cu o frecvență mai mică de un mesaj pe lună. Datele colectate sunt prelucrate prin servicii oferite de terți, precum Mailchimp. Dezabonarea de la newsletter poate fi făcută fie printr-o solicitare directă la adresa de e-mail office@dream-webdesign.ro, fie accesând linkul de dezabonare disponibil în orice mesaj de tip newsletter transmis de noi.

Formular de contact

Atunci când vizitatorii folosesc formularul de contact pentru a ne trimite un mesaj, solicităm un nume, o adresă de e-mail și un număr de telefon de contact. Aceste date nu sunt salvate în baza de date, ci sunt folosite doar temporar pentru a răspunde întrebărilor adresate de cei care ne-au contactat.

Date analitice

Site-ul Dream Webdesign utilizează cookie-uri pentru măsurarea traficului. Datele colectate sunt însă non-personale (adresă de IP, tipul dispozitivului utilizat, al sistemului de operare sau al browserului, fusul orar local, limba de preferință, site-ul de trimitere/referință, timpul petrecut pe site și paginile accesate) și sunt prelucrate prin servicii oferite de terți, precum Google Analytics.

Cum îți protejăm datele personale

Dream Webdesign solicită în primul rând cât mai puține date personale de la vizitatori și potențialii clienți, date pe care le salvează temporar pe sisteme informatice în afara site-ului web sau a serverului pe care rulează acesta. Accesul la aceste date este limitat, iar sistemele informatice sunt securizate și actualizate la zi.
De asemenea, site-ul Dream Webdesign este securizat, actualizat permanent și folosește o conexiune criptată prin utilizarea unui certificat SSL și a protocolului HTTPS, pentru a nu permite interceptarea datelor vehiculate între server și client de terțe părți.

Cu cine partajăm datele tale personale?

Datele colectate de la vizitatori (personale și non-personale) nu sunt partajate cu nici o altă entitate.

Ce drepturi ai asupra datelor tale personale?

Poți cere să primești un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre tine. De asemenea ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Aceste lucruri se pot face printr-o solicitare directă la adresa de e-mail office@dream-webdesign.ro