Creare site web de prezentare a serviciilor și produselor pentru companii care vor sau au obținut finanțare prin fonduri europene sau prin programe precum Startup Nation și Startup Plus.

Dream Webdesign vine în întâmpinarea antreprenorilor cu pachete personalizate după specificul și cerințele fiecărui business în parte, cu servicii complete menite să asigure o prezență online companiei tale, precum și cu soluții la cheie care să ofere un start rapid pentru orice afacere aflată la început de drum.

Pentru companiile care au obținut finanțare din fonduri europene, fonduri structurale sau alte programe de finanțare precum STARTUP NATION și STARTUP PLUS, Dream Webdesign vine cu pachete speciale de realizare a paginii web / site-ului web, care să cuprindă toate serviciile si opțiunile necesare funcționării acestuia pe o perioadă de cel puțin 24 luni, cu încadrarea în bugetul aprobat și cheltuielile eligibile prin program.

Creare site web

Fie ca aveti nevoie de o simpla pagina web, un site de prezentare a companiei sau un catalog de produse si servicii, Dream Webdesign are solutia optima care sa satisfaca cerintele dvs.

Gazduire web si domeniu

Domeniul si gazduirea site-ului web pe o durata de minim 24 luni este inclusa in pachet, pentru ca stim cat de dificil este la inceput de drum cu cheltuielile curente ale unei firme înființate de curând.

Optimizare SEO

Paginile web realizate de noi sunt optimizate pentru motoarele de cautare, asa incat acestea sa se pozitioneze cat mai bine in rezultatele cautarilor potentialilor dvs. clienti.

Panou administrare

Site-urile web create de Dream Webdesign vin cu un panou de administrare usor de folosit, de unde puteti schimba textele si imaginile din site sau puteti adauga noi pagini.

Certificat SSL

Certificatele SSL sunt protocoale criptografice care au rolul de a securiza schimbul de informatii sensibile, precum nume de utilizatori si parole, adrese de mail si altele.

Securitate web

Un aspect neglijat de altii este chiar securitatea site-ului web. Regulile impuse la nivel de server si firewall-ul instalat la nivelul paginii web sunt doar 2 elemente de care tinem cont in securizarea unui site web.

Mentenanta pagina web

Orice site web are nevoie de mentenanta lunara, care sa includa: actualizari ale platformei software, verificari ale logurilor de erori si de securitate, remedierea micilor probleme identificate.

Garantie pagina web

Pe toata perioada implementarii proiectului se ofera garantie pentru functionalitatea si securitatea site-ului web, pentru ca dvs. sa nu va faceti griji cu costurile suplimentare care ar putea sa apara.

Pentru că fiecare program de finanțare este diferit și vine cu reguli proprii privind cheltuielile eligibile, bugetul disponibil și modul de decontare al acestora, dar și pentru că fiecare client al nostru are cerințe diferite pentru site-ul web dorit, vom identifica pentru fiecare caz in parte care este varianta optima de lucru, ce putem include sau elimina din cadrul proiectului, așa încât să ne încadrăm în regulile programului de finanțare și la final să obținem ceea ce dorim de la început.

Ai nevoie de o ofertă personalizată?

Lasă-ne un mesaj cu detaliile privind site-ul web dorit, programul de finantare pe care îl accesezi și bugetul alocat si noi îți vom prezenta soluția optimă care se potrivește în cazul tău!

    Sunt de acord cu politica de confidentialitate si prelucrare a datelor personale

    Nota: Toate campurile sunt obligatorii.