Etapele unui proiect web

Colectarea informatiilor despre proiect

Primul pas il reprezinta colectarea datelor despre proiect si evaluarea volumului de munca pe care il implica acesta. Dream Webdesign intelege cat de important este bugetul clientului, de aceea ne straduim sa oferim pretul corect indiferent de cat de complex ar fi un anumit proiect. Acum este momentul cand dvs. va trebui sa ne trimiteti imagini, texte sau orice informatie care ne-ar putea ajuta in realizarea site-ului. Noi va vom trimite pe email un contract si o factura reprezentand avansul sau plata integrala pentru proiect (in functie de suma totala de plata, avansul poate fi cuprins intre 50% si 100%).

Realizarea schitei viitorului site (template draft)

In urmatoarele zile de la semnarea contractului, designerii nostri se vor ocupa cu realizarea unei schite grafice a viitorului site pe baza informatiilor furnizate de dvs. la primul pas. In functie de proiectul web va putem furniza imagini grafice sau va putem oferi accesul la site printr-o adresa web separata.

Revizuirea site-ului

Puteti veni cu oricate revizuiri doriti asupra site-ului, asa incat la final acesta sa arate exact cum ati dorit. Aceste revizuiri nu presupun schimbarea termenilor contractuali, adaugarea de noi functii sau capabilitati site-ului, ci se refera strict la modificarile de grafica, functii si structura convenite initial.

Finalizarea site-ului

Ca urmare a revizuirilor si a imbunatatirilor succesive site-ul va ajunge in forma finala fiind gata pentru a fi lansat publicului larg. Acceptul pentru lansarea site-ului va fi facut prin achitarea restului de plata daca este cazul.

Lansarea oficiala

Incarcarea site-ului pe serverul de gazduire web si trecerea acestuia in mod online. Dupa lansarea oficiala oferim o perioada de 30 de zile de garantie si testare in care orice eroare sau problema aparuta va fi remediata imediat.

Prin garantie si testare nu se intelege: consultanta, tutoriale si cursuri, administrare web & mentenanta, configurari server sau e-mail, alte servicii care nu au legatura cu procesul de creare site web.

etapele unui proiect web