Servicii de design web

Prezența online a devenit indispensabilă pentru orice companie care dorește să câștige în fața concurenței și care vrea să își consolideze o poziție dominantă în sectorul de activitate. Printr-un site web este necesar să reflectați strategia dvs. în afaceri, dar și să oferiți potențialilor clienți și parteneri metode de interacționare cu compania dvs.

O afacere de succes în mediul online prinde aripi o dată cu lansarea unui site cu un design web profesionist. Internetul a redefinit modul în care companiile interacționează cu partenerii și clienții săi, iar un site web reprezintă o cale de acces către noi oportunități pentru oamenii de afaceri.

Un site web este imaginea companiei dvs. în mediul online, iar un design web profesional, modern, îngrijit, compatibil cu dispozitivele mobile, reflectă succesul companiei și atenția acesteia la detalii. Oamenii au tendința de a judeca profesionalismul și succesul unei companii prin prisma efectului vizual creat la prima accesare a site-ului web de prezentare al companiei.

Este treaba noastră să prezentăm o imagine profesionistă pentru afacerea ta, printr-un web design special, și de a face un potențial client să petreacă mai mult de câteva secunde pe site-ul tău. Facem acest lucru prin crearea de site-uri web cu un design plăcut și o structură ușor de urmărit, scoțând în evidență părțile importante ale unei pagini web, direcționând vizitatorul către conținutul relevant și prezentând informațiile într-un format ușor de citit.

Servicii de design web si nu numai...

Oferim clienților nostri, pe lângă serviciile de design web, o serie de alte servicii conexe printre care:

  • instalare si configurare platforme CMS la cerere;
  • reparare buguri și erori la site-uri deja existente;
  • devirusare site-uri web infectate cu malware;
  • securizare;
  • gazduire web;
  • mentenanță web.