Un site web, o campanie de promovare sau de branding nu este completa fara un design grafic deosebit si atractiv. Fie ca este vorba de un simplu logo, un banner publicitar sau identitatea companiei dvs, noi va oferim cele mai avantajoase preturi la serviciile de grafica.

Design grafic logo

Logo-ul (sigla) companiei este probabil unul din cele mai importante lucruri care reprezinta o companie sau afacere. Acesta trebuie sa ofere cea mai buna impresie posibila combinand creativitatea si profesionalismul. Noi va putem crea sigle si logo-uri sau seturi de iconite (pictograme) si simboluri pe care sa le folositi atat pe site-ul web al companiei cat si in mediul offline (pe o carte de vizita sau brosura).

Corporate Identity

Identitatea companiei dvs nu se rezuma doar la un logo si un site de prezentare, ci la toate elementele de design si grafica, simboluri si culori ce va reprezinta compania. Pentru a garanta succesul companiei dvs, identitatea acesteia trebuie sa fie unitara si sa transmita cat mai bine esenta filozofiei ei. Cu alte cuvinte, este necesar ca elemente precum logo-ul si site-ul web, sloganul, materialele publicitate si printurile (carti vizita, flyere si brosuri, mape de prezentare), colajele aplicate autovehiculelor sau uniformele angajatilor sa fie realizate intr-o maniera uniforma, sa fie atractive, simple, si sa transmita o idee puternica.

Brand Awarness

Pentru impunerea brandului companiei dvs aveti nevoie de mai mult decat identitatea companiei, aveti nevoie de o imagine vizuala puternica si profesionista transmisa prin diverse canale publicului, precum publicitatea, retelele de social media, testimoniale si recenzii, relatii publice si comunicate de presa, etc. Aceasta imagine vizuala are ca punct central logo-ul sau sigla companiei, si se regaseste pe cartile de vizita, pe mapele de prezentare, pe calendare, brosuri sau fliere publicitare.

Oferim servicii complete de design si grafica precum si promovare de la un simplu logo pana la campanii complexe de marketing si brand awarness.

O campanie de promovare si publicitate online are nevoie de o imagine puternica si in mediul offline. De aceea va putem crea o imagine vizuala a companiei prin materiale publicitare, sigle, carti de vizita, template-uri pentru corespondenta, s.a.

Avem experienta in corporate identity & branding si acest lucru va poate ajuta pentru a va impune o anumita imagine in mediul de afaceri necesar pentru succesul unui business.

Solutiile de design grafic includ:

  • Design tema grafica si realizare site web - crearea interfetei grafice a companiei dvs in mediul online.
  • Design logo - crearea siglei companiei in format bitmap sau vectorial.
  • Design identitate companie - include design logo, template corespondenta, carti de vizita, flyer sau brosura.
  • Brand awarness - campanie de promovare online a identitatii companiei dvs.
  • PACHETE PERSONALIZATE - Putem crea pachete personalizate in functie de cerintele dumneavoastra!

Nota: Putem oferi si servicii de printare / imprimare printr-o firma partenera din Pitesti. Grafica realizata de noi este pregatita pentru imprimare si este oferita in format electronic .eps, .tiff, .pdf, .jpg sau .ai. Alte formate pot fi oferite la cerere.