Un site web de prezentare este adecvat companiilor și persoanelor fizice care vor să aibă o prezență online, prin care să expună potențialilor clienți serviciile și produsele oferite. În cea mai simplă formă a sa, un site web de prezentare va avea o pagina de start (homepage), una sau mai multe pagini informative și o pagină de contact.

Fiecare site web este unic în felul lui, iar structura acestuia, complexitatea și funcțiile care vor fi integrate sunt subiectul unor discuții între Dream Webdesign și beneficiar, care vor fi reflectate în prețul final al proiectului.

Dream Webdesign pune accent pe furnizarea serviciilor complete și de calitate clienților nostri. Prin procesul de creație al unui site web ne asigurăm că mesajul transmis de brand-ul companiei va fi captat în designul site-ului și va fi transmis cu ușurință vizitatorilor.

 

Ce include un site web de prezentare?

Design web responsive

Compatibilitate cu dispozitivele mobile.

Panou administrare

Poti modifica usor conținutul paginilor web.

Optimizare SEO

De la structura site-ului la setarea meta tag-urilor.

Galerie foto/video

Integrate pe orice pagina web din site.

Slideshow

Imagini de impact pe prima pagină a site-ului.

Formular contact

Protejat anti-SPAM prin Google reCaptcha.

Conformitate GDPR

Pagini cu politici de confidentialitate și cookie-uri.

Garanție

30 zile garanție și remediere gratuită a erorilor.

Alte opțiuni și funcții

Multilanguage

Extensie site web in mai multe limbi.

Sistem rezervare

De la rezervare camere hotel la planificator agenda.

Portofoliu

Secțiune cu proiecte realizate, albume foto sau video.

Diverse

Alte funcții particulare afacerii dvs. ce pot fi integrate in site.

Etapele unui proiect

Colectarea informațiilor despre viitorul site web

Primul pas în realizarea unui site web îl reprezintă colectarea datelor și informațiilor necesare, evaluarea volumului de muncă pe care îl implică, precum și a costurilor ce rezultă din acesta. Acum este creionată structura viitorului site și sunt transmise (de beneficiar către Dream Webdesign) toate materialele necesare, de la texte și imagini la videoclipuri sau alte materiale ce se doresc a fi integrate în viitorul site web.

Realizarea primei variante a site-ului web

Pe baza informațiilor furnizate, designerii noștri se vor ocupa de realizarea unei prime variante a site-ului web. Aceasta va reflecta propria viziune, și reprezintă un model pentru beneficiar. Acolo unde lipsesc informații, vor fi folosite unele implicite, iar în cazul imaginilor vom folosi unele potrivite, licențiate pentru uzul comun, pe care le achiziționăm online.

Revizuirea site-ului web

Puteți veni cu oricâte revizuiri doriți asupra site-ului, așa încât la final acesta să arate exact cum ați dorit. Aceste revizuiri nu presupun schimbarea termenilor contractuali, adaugarea de noi funcții sau capabilități site-ului, ci se refera strict la modificările de grafica, structură și conținut.

Finalizarea și lansarea site-ului web

Site-ul web realizat este testat, sunt remediate erorile descoperite și sunt implementate ultimele retușuri solicitate de către beneficiar. De asemenea, site-ul web este transferat pe domeniul principal, dacă acesta a fost dezvoltat pe un subdomeniu sau pe un alt server și este lansat publicului.

Servicii post-design

Administrare și mentenanță site web

În funcție de bugetul de care dispuneți, putem oferi mentenanță web lunară sau la cerere (când este nevoie). Aceasta presupune actualizări ale platformei CMS, verificări ale logurilor de erori și securitate și remedierea problemelor întâlnite, realizarea de backup-uri sau alte activități ce țin de administrarea site-ului web.

Campanii de promovare online

Fie că este vorba de "link building" personalizat sau campanii de publicitate prin Google Adwords sau Facebook Ads, Dream Webdesign se poate ocupa de configurările necesare ca rezultatele obținute în urma promovării să aibă un impact maxim.

Pentru o ofertă de preț personalizată nevoilor dvs. vă rugăm să ne contactați.