Un catalog online poate fi similar unui magazin virtual la care lipsește însă coșul de cumpărături. La fel ca un magazin online, catalogul este structurat pe categorii și subcategorii cu produse/articole, doar că în acest caz, acestea pot fi diferite ca și concept. Fiecare produs/articol are propria descriere, preț și galerie foto, însă funcție de specificul catalogului, pot exista câmpuri speciale sau obiecte integrate în catalog, cu informații adiționale despre produs. Deși nu are un coș de cumpărături propriu-zis, un catalog online poate avea modalități de comandă și plată online.
Pachetele turistice din oferta unei agenții de turism sau proprietățile scoale la vânzare și închiriere de o agenție imobiliară reprezintă exemple de produse ce se potrivesc unui catalog online. Perioada vacanței, numărul de camere sau facilitățile oferite sunt exemple de câmpuri speciale ce vor fi integrate în catalog, fiind specifice acestor cazuri particulare. Evident, catalogul online pe care vi-l doriți va avea propriile funcții, câmpuri speciale, cerințe unice care nu se potrivesc în cazul altor site-uri web generale, și care vor fi tratate în mod deosebit în etapele realizării proiectului dvs.
Ce include în general un catalog de produse?
Design web responsive
Compatibilitate cu dispozitivele mobile.
Panou administrare
Poti adăuga sau modifica produsele din catalog.
Slideshow
Prezentarea produselor pe prima pagină a site-ului.
Galerie foto/video
Integrate pe paginile de prezentare ale produselor.
Optimizare SEO
De la structura site-ului la setarea meta tag-urilor.
Formular contact
Protejat anti-SPAM prin Google reCaptcha.
Conformitate GDPR
Pagini cu politici de confidentialitate și cookie-uri.
Garanție
30 zile garanție și remediere gratuită a erorilor.
Pentru o ofertă de preț personalizată nevoilor dvs. vă rugăm să ne contactați.
Vă rugăm să ne precizați cât mai multe detalii cu privire la tipul și numărul de produse ce vor fi incluse în site, câmpuri specifice și alte funcții speciale.