Creare site web cu finantare prin Startup Nation

Creare site web de prezentare a serviciilor si produselor pentru companii care vor sa obtina sau au obtinut finantare prin fonduri europene sau prin programe precum Startup Nation.

Dream Webdesign vine in intampinarea antreprenorilor, care doresc sa obtina sau au obtinut finantare pentru afacerea lor prin diverse programe precum STARTUP NATION, cu un pachet special de realizare a paginii web, care cuprinde toate serviciile si optiunile necesare crearii si functionarii normale a site-ului web pe o perioada de minim 3 ani.

Creare site web

Fie ca aveti nevoie de o simpla pagina web, un site de prezentare a companiei sau un catalog de produse si servicii, Dream Webdesign are solutia optima care sa satisfaca cerintele dvs.

Gazduire web si domeniu

Domeniul si gazduirea site-ului web pe o durata de 3 ani este inclusa in pachet, pentru ca stim cat de dificil este la inceput de drum cu cheltuielile curente ale unei firme aflate la inceput de drum.

Optimizare SEO

Paginile web realizate de noi sunt optimizate pentru motoarele de cautare, asa incat acestea sa se pozitioneze cat mai bine in rezultatele cautarilor potentialilor dvs. clienti.

Panou administrare

Site-urile web create de Dream Webdesign vin cu un panou de administrare usor de folosit, de unde puteti schimba textele si imaginile din site sau puteti adauga noi pagini.

Certificat SSL

Certificatele SSL sunt protocoale criptografice care au rolul de a securiza schimbul de informatii sensibile, precum nume de utilizatori si parole, adrese de mail si altele.

Securitate web

Un aspect neglijat de altii este chiar securitatea site-ului web. Regulile impuse la nivel de server si firewall-ul instalat la nivelul paginii web sunt doar 2 elemente de care tinem cont in securizarea unui site web.

Mentenanta pagina web

Orice site web are nevoie de mentenanta lunara, care sa includa: actualizari ale platformei software, verificari ale logurilor de erori si de securitate, remedierea micilor probleme identificate.

Garantie pagina web

Pe toata perioada implementarii proiectului se ofera garantie pentru functionalitatea si securitatea site-ului web, pentru ca dvs. sa nu va faceti griji cu costurile suplimentare care ar putea sa apara.

Pentru ca fiecare program de finantare vine cu reguli diferite de decontare a cheltuielilor, vom identifica pentru fiecare caz in parte, care este varianta optima de plata. Spre exemplu, in cazul programului de finantare STARTUP NATION, este necesar ca site-ul web sa fie functional la momentul depunerii cererii de decont a cheltuielilor. Pentru a satisface aceasta cerinta, Dream Webdesign nu percepe nici un avans pentru realizarea paginii web, urmand ca plata integrala a serviciilor sa se faca la 30 zile dupa predarea site-ului web pe baza unui proces verbal de receptie. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

Cere o oferta personalizata

Lasa-ne cateva detalii despre site-ul web dorit si programul de finantare pe care vrei sa il accesezi si noi te vom contacta pentru a stabili solutia optima care se potriveste in cazul tau!
Sunt de acord cu politica de confidentialitate si prelucrare a datelor personale
Nota: Toate campurile sunt obligatorii.